BŘEŤA PŘEDVÁDÍ, JAK SE MÁ OSLAVOVAT !

KROMĚŘÍŽ - 3. ČERVNA 2011

BŘEŤA, náš kroměřížský kamarád (kytarista, basista, zpěvák, tanečník ... atd.) se rozhodl (možná bylo rozhodnuto za něj) oslavit důstojně své kulatiny. A protože to vzal skutečně od podlahy, tak jeho oslava připomínala spíše malý country bál.

V krásném sále se nás sešlo opravdu hodně. A to HODNĚ znamenalo samozřejmě hodně gratulantů (tím pádem i hodně darů), hodně besedníků, ze kterých se postupem času stalo i hodně tanečníků.

- - - - - - - -

Na fotografii vpravo jsme sice zachyceni jako "bálová" kapela, ale tentokrát jsme vystupovali jen jako hosté. Jako hosté jsme byli pozvání proto, abychom si (prý) oslavu užili "z druhé strany".

Mezi  gratulanty jsem se zapojili samozřejmě i my a předali oslavenci hodnotné dary. Ovšem to co je vidět na fotkách níže není zdaleka jen od nás. Kupříkladu dort připutoval až z Veselí nad Moravou.
Mezi gratulanty (a tím pádem i vystupujícími) nemohla chybět ani Břeťova domovská taneční skupina Butterfly.
Vystoupení tanečníků pečlivě sledovali gratulanti, kteří se (dle všech příznaků) výborně bavili.

A gratulanti sledovali nejen vystoupení tanečníků, ale i obou kapel. Většinu času vládla na pódiu kapela Rančeři a občas jsme si (jako hosté) zahráli i my.

www.telegraf-uh.cz www.ranceri.com

 

Sedělo a hrálo se ještě opravdu dlouho, až do časných ranních hodin a Břeťova oslava byla opravdu velká (až bombastická) a jeho kulatiny byly oslaveny více než důstojně.

Zajímavostí této akce bylo i to, že jsme do Kroměříže přijeli vlakem, což byl pro některé zážitek, protože ve vlaku už několik desetiletí neseděli.