č. 3 - 19.1.2004

III. hradišťský country bál



 

UH. HRADIŠTĚ (pas) - Sobota 24. ledna se přiblížila na dosah a s ní i vypuknutí třetího country bálu v Orlovně. Velký parket, vyzdobený sál a dobře zásobený bar a výborný hudba.

"Již při předchozích ročnících nás velmi příjemně překvapil zájem i celková spokojenost návštěvníků," potvrdil Roman Rathúský, organizátor a zároveň baskytarista kapely Telegraf (na snímku). Právě jeho kapela spolu s Amalgamem budou hrát návštěvníkům country bálu. Stejně jako loni a předloni, zpestří celý večer svým atraktivním vystoupením taneční skupina Dreams Country ze Zlína, která bude tance nejen předvádět, ale také vyučovat. "Předvedou nejen klasické country tance, ale také tance mexické a snad i skotské," prozradil Rathúský.

Každým rokem se pořadatelé snaží bál ještě více oživit. Letošní novinkou bude bohatá tombola a obchůdek s westernovými potřebami. "Také připravujeme překvapení, ale ta se předem neprozrazují," zamlžil hudebník, jehož snem je fungování country klubu v Hradišti, alespoň takového, jakým je ve Zlíně Zelenáčova šopa.

Připomeňme, že předprodej vstupenek na sobotní hradišťský country bál byl zahájen v Městském informačním centru na náměstí v Uh. Hradišti.

 

Autor: Pavel Paška